joi, 23 septembrie 2010

EXCLUSIV/ Victor Ponta s-a întâlnit la Kiseleff cu Marele Licurici înainte de a anunţa suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

„Dacă Traian Băsescu va promulga legea adoptată prin fraudă de către Roberta Anastase la cererea sa personală, voi solicita conducerii PSD, de asemenea colegilor liberali, conservatori şi celor de la UDMR şi minorităţilor să fie de acord, iar noi vom începe procedura de suspendare a preşedintelui Băsescu din funcţie şi vom solicita grupurilor parlamentare să voteze această cerere de suspendare”, a fost replica lui Victor Ponta, după ce a fost atacat într-o emisiune tv de către Traian Băsescu.


Înainte de anunţ, preşedintele PSD a avut, la Kiseleff, o întâlnire extrem de importantă cu ambasadorul SUA la Bucureşti, în care l-a informat despre planurile social-democraţilor. “Este adevărat că m-am întâlnit cu ambasadorul SUA, l-am anunţat despre intenţia noastră de a declanşa procedurile de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Nu a făcut nici un comentariu, deoarece nu stă în atribuţiile sale”, a declarat în exclusivitate pentru “Puterea” Victor Ponta. Vizita a avut un caracter neoficial, ea nefiind prezentă în programul anunţat pentru astăzi de către stafful preşedintelui PSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu