marți, 30 noiembrie 2010

Concediul maternal - subiect de ceartă în PDL

Reducerea concediului de maternitate le-a supărat pe femeile din PDL, care l-au chemat la ordine pe ministrul Muncii. “Nu susţin propunerea de reducere a sprijinului acordat de stat pentru creşterea copilului, punctul de vedere al UDMR îl văd pe aceeaşi linie cu punctul meu de vedere”, a spus preşedintele organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, care îl acuză pe ministrul Botiş că a vorbit fără mandat de la partid.


În toată povestea, apare şi o declaraţie imbecilă a Robertei Anastase, care spune că “există riscul de profesionalizării femeilor” care stau doi ani acasă. Crescută în puf de tăticul, fosta Miss nu a muncit până la 29 de ani. Fără copii, madama vorbeşte ca să se afle în treaba, toate funcţiile deţinute de ea fiind pe obţinute pe linie de partid, datorită lui tăticu'. A fost observator la Parlamentului European şi apoi deputat. Roberta, nu mai bine te angajai tu undeva ca să te profesionalizezi şi să înveţi să numeri corect?

Un comentariu:

  1. Doamne, ca bine ai spus despre Roberta! Cand am vazut declaratia ei, eram asa socata, incat nu puteam nici macar sa pun mana pe telecomanda si sa schimb canalul sa nu ii mai aud aberatiile. Mi-era asa greata! Cum raspundea ea ca "un sociolog" ca sunt multe femei de cariera care vor sa se intoarca din concediu inainte de cei 2 ani (de parca le-ar fi oprit cineva) si cum s-a gandit ministrul nostru la acest detaliu, ca nimeni altul. Cum nu vii tu Tepes Doamne...

    RăspundețiȘtergere