miercuri, 3 august 2011

EXCLUSIV / PDL pierde jumătate dintre preşedinţii de Consiliu Judeţean. LISTA CANDIDAŢILOR USL din fiefurile portocalii


Liderii USL susţin că, în urma datelor primite din teritoriu, candidaţii Uniunii au şanse să câştige jumătate dintre Consiliile Judeţene care sunt conduse în prezent de PDL. 

Lista judeţelor PDL unde candidaţii USL susţin că vor câştiga.

4 comentarii:

  1. culmea, realitatea pare a fi alta: http://www.mediafax.ro/main-story/in-sondajele-psd-pdl-isi-mentine-primariile-mari-si-consiliile-judetene-8562575/
    misto e ca gandul si mediafaxul tin de acelasi trust de presa

    RăspundețiȘtergere
  2. Exemplu:

    Radu Moldovan are 40% pentru CJ în Bistrita Nasaud (Mediafax) pentru ca a fost masurat drept candidat PSD. Cand este masurat candidat unic al USL are 52% (Gandul). Iar in alegeri vor intra (cel putin asa spun acum) drept candidati USL, nu separat PSD, PNL.

    Este normal ca atunci cand este masurat un singur candidat PDL si 4 de la USL, cei de la PSD si PNL să isi imparta scorul. Cand se masoara un singur candidat PDL cu un singur candidat USL este altceva.

    Ai inteles de unde au aparut diferentele?

    RăspundețiȘtergere
  3. pai oricum ma uit peste cifre, useleul ar lua iasul si bistrita. iar la iasi ie mai complicat. presedinte cj e simirad care acum am aflat ca e la unpr (nu mai stiu din partea cui a candidat in 2004, ca a fost consecvent tare la viata lui). din partea mea, paguba in ciuperci daca pierde, numai ca singurul care-l poate invinge nu e oricine din usl, ci unul ubicuu, si la parlament, si la spital, si la teveu, ciohodaru, care ar avea si singurele sanse ale useleului sa ia primaria iasului. asa ca, dupa cum se pare, singura sansa de a schimba echilibrul de la iasi e ca ciuhodaruu sa fie ubicuu si in primele functii din judet si din resedinta sa. daca ciuhodaru ia cj-ul, nichita pierde sigur primaria...

    RăspundețiȘtergere
  4. si ce crezi ca se va intampla la Botosani si Dambovita?

    RăspundețiȘtergere