joi, 22 septembrie 2011

Trişatul în alegeri este pedepsit la fel ca violarea intimităţii Andreei Marin



Sa furi la alegeri este ca şi cum te-ai băga în viaţa privată a Andreei Marin sau ca şi cum ai vorbi vulgar. Cel puţin aşa reiese din amenzile date în ultimele zile de CNA.

Ştiţi cât a primit amendă postul lui Gheorghe Ştefan alias Pinalti pentru că în ziua alegerilor a difuzat un spot ilegal? 50.000 de lei.

“Postul Unu TV din Piatra Neamţ a fost amendat cu 50.000 de lei de CNA, după ce a difuzat un clip electoral pentru candidatul PDL Adrian Rădulescu, după încetarea campaniei electorale (în preziua votului şi în ziua scrutinului) pentru alegeri parţiale pentru Camera Deputaţilor”

Ca să înţelegeţi cu ce se poate compara trişatul în alegeri, citiţi ultimele decizii ale CNA.

CNA a decis, marţi, să amendeze cu 50.000 de lei postul Kanal D pentru două ediţii ale emisiunii "Cancan TV", în care a fost încălcat dreptul la viaţă privată al vedetelor de televiziune Andreea Marin Bănică şi Simona Gherghe, dar şi al producătoarei Dana Mladin.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat Radio Zu, cu 40.000 de lei, şi Kiss FM, cu 35.000 de lei, pentru emisiunile matinale în care s-a folosit un limbaj vulgar, încălcându-se legislaţia audiovizuală privind protecţia minorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu