joi, 29 septembrie 2011

EXCLUSIV / Câţi bani ia Elena Udrea de la baronii locali






Liviu Dragnea scos basma curată în scandalul fondurilor europene


Informaţia legată de un important lider PSD care urmează să fie iertat de Elena Udrea a fost confirmată aseară chiar de ministrul Dezvoltării Regionale. 
După ce i-a anulat o corecţie financiară de 10 milioane de euro baronului PDL Cristache Rădulescu (Cj Ilfov), Liviu Dragnea a fost şi el extras din scandalul fondurilor europene. Corecţia de 2,5 milioane de lei, propusă împotriva CJ Teleorman, a fost eliminată. 

Elena Udrea motivează cele două decizii: 

"Legat de Ilfov, la Ilfov, ca şi la Teleorman, spre exemplu, au fost situaţii în care după primul control, autorităţile publice locale au făcut dovada bunei-credinţe"

luni, 26 septembrie 2011

Un lider PSD la mâna Elenei Udrea. Îl iartă sau nu?


Un important lider PSD aşteaptă să afle în această săptămână dacă va scăpa basma curată în scandalul fondurilor europene. Speranţele sale sunt cu atât mai mari cu cât Elena Udrea a iertat un baron PDL de o corecţie financiară record. O să aflaţi mai multe cât de curând. 

Până atunci recitiţi despre "frauda" baronului Mocanu de la Buzău. 

Problema importantă pentru Leonard Orban: să-i convingă pe oficialii europeni să deblocheze fondurile către România. Oare când se va întâmpla asta?

joi, 22 septembrie 2011

Trişatul în alegeri este pedepsit la fel ca violarea intimităţii Andreei Marin



Sa furi la alegeri este ca şi cum te-ai băga în viaţa privată a Andreei Marin sau ca şi cum ai vorbi vulgar. Cel puţin aşa reiese din amenzile date în ultimele zile de CNA.

Ştiţi cât a primit amendă postul lui Gheorghe Ştefan alias Pinalti pentru că în ziua alegerilor a difuzat un spot ilegal? 50.000 de lei.

“Postul Unu TV din Piatra Neamţ a fost amendat cu 50.000 de lei de CNA, după ce a difuzat un clip electoral pentru candidatul PDL Adrian Rădulescu, după încetarea campaniei electorale (în preziua votului şi în ziua scrutinului) pentru alegeri parţiale pentru Camera Deputaţilor”

Ca să înţelegeţi cu ce se poate compara trişatul în alegeri, citiţi ultimele decizii ale CNA.

CNA a decis, marţi, să amendeze cu 50.000 de lei postul Kanal D pentru două ediţii ale emisiunii "Cancan TV", în care a fost încălcat dreptul la viaţă privată al vedetelor de televiziune Andreea Marin Bănică şi Simona Gherghe, dar şi al producătoarei Dana Mladin.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat Radio Zu, cu 40.000 de lei, şi Kiss FM, cu 35.000 de lei, pentru emisiunile matinale în care s-a folosit un limbaj vulgar, încălcându-se legislaţia audiovizuală privind protecţia minorilor.

Roberta Anastase si o pereche de ochelari

                                                                                          sursa foto: presidency.ro

Fotografie de la Palatul Cotroceni cu Roberta Anastase şi premierul Emil Boc. 

Morala: Dacă îţi dai întâlnire cu femei mai înalte decât tine rişti să nu apari în poză


joi, 15 septembrie 2011

MUIA este la UNPR

sursa foto: Ziua de Vest

 "Din Timis, se vor alatura echipei UNPR primarul PSD din Cheveresu Mare, Marcel Muia, si primarul PNL din Voiteg, Tudor Nicolae Marinescu, iar din judetul Botosani primarii PNL din Paltinis, Costel Romanescu, si din Știubeni, Sebastian Ionel Merticariu" - comunicatul UNPR

Câteva întâmplări cu Muia:

"Asa s-a intamplat la Cheveresu Mare, unde Lenuta Muia, incã nevasta primarului Marcel Muia, s-a sãturat de infidelitãtile acestuia si s-a hotãrat sã divorteze. Cireasa de pe tort, a fost o intamplare demnã de a sta la baza unui scenariu de film". (sursa HOTNEWS)
 
“Marea problemă la ora actuală este faptul că cea mai mare parte a uriaşelor fonduri ale Uniunii Europene este atribuită politic. Nu mă feresc să spun acest lucru. Mai mult, foarte multe proiecte sunt plătite pentru a fi întocmite, dar nu ajung să fie finanţate şi “mor” în sertarele instituţiilor”, a declarat Marcel Muia, primarul comunei Chevereşu Mare din judeţul Timiş. (ZIUA DE VEST)

Acum înţelegeţi de ce a trecut la UNPR?

marți, 13 septembrie 2011

In programul lui Barack Obama nu apare numele Traian Basescu

Programul oficial prezentat de Casa Albă nu are niciun rând despre vreo întâlnire Barack Obama - Traian Băsescu. O întâlnire cu preşedintele român apare doar în programul vicepreşedintelui Joe Biden.