miercuri, 5 octombrie 2011

De ce cred baronii PSD că sunt “pielea p…”. I-au transmis lui Ponta cum să negocieze cu PNL



Dialog scurt, aparent cu iz umoristic pe străzile din Focşani. Participanţi: Victor Ponta, Marian Oprişan, Liviu Dragnea, Constantin Niţă. Marian Oprişan spune că se simte ca “pielea p….”.

                                                                                      sursa: www.vranceamedia.ro

În glumă, amical sau nu, preşedinţii de CJ i-au transmis clar lui Victor Ponta: dacă ajungem la guvernare unde suntem noi stăpâni să avem dreptul să ne punem şi prefectul.

Oprişan susţine că au existat discuţii în interiorul USL, iar liberalii au propus următoarea schemă: prefecţii să nu vină de la partidul care are în judeţ şi preşedintele de Consiliu Judeţean.

A fost o discuţie legată de modul în care prefecţii fac sau nu fac politică. În timpul guvernării cu PDL, în judeţele unde PSD avea şi preşedinte de CJ şi primăria municipiului de judeţ, avea şi prefecţii. Acum se punea problema că o să fie invers după următoarele alegeri. Vorbeam despre beneficiile politice pe care ar trebui să le aibă organizaţiile care câştigă alegerile şi mă refeream la funcţia de prefect. Mă refeream la faptul că organizaţiile care câştigă alegerile şi care au preşedinţi de Consilii Judeţene şi primarii municipiilor reşedinţă de judeţ evident trebuie să deţină în portofoliu şi funcţia de prefect. Dar asta după viitoarele alegeri”

Deci s-au împărţit candidaturile pentru CJ, primării, prefecţii…mai credeţi că nu s-a împărţit şi Guvernul !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu