miercuri, 18 ianuarie 2012

Oprescu a INTERZIS USL ÎN PIAŢA UNIVERSITĂŢII şi PALATUL COTROCENI


Primăria Capitalei a autorizat mitingul şi marşul de protest al PNL, dar a modificat traseul cerut de organizatori. Astfel, în loc ca punctul terminus să fie Piaţa Universităţii, Opoziţia va rămâne la Arcul de Triumf, renunţând la marş.

PNL a cerut ca mitingul să aibă loc fie în Piaţa Universităţii, fie la Palatul Cotroceni, dar ambele variante au fost respinse, propunându-li-se Piaţa Victoriei. PNL a refuzat ca mitingul să aibă loc în faţa Guvernului, iar soluţia finală a fost ca protestarii să rămână la Arcul de Triumf. 

"Cei de la Primărie nu au acceptat sub nicio formă nici la Piaţa Universităţii, nici la Palatul Cotroceni. Ni s-a spus că blocăm circulaţia şi nu se poate asigura siguranţa mitingului", susţin liberalii.

2 comentarii:

  1. Nu inteleg de ce PU nu putea fi punctul terminus al marsului ...
    A autorizat Primaria vreun miting in PU si nu stie nimeni de el ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Lui Crin Antonescu i-a fost redus salariul de parlamentar cu 25%. Şi cum el din salariul ăsta trăieşte, s-a mîniat. Mijlocitorii acestei noi aliante impotriva firii sunt Felix si Colivia, recte motanul turnator si biroul sau senatorial.Victor Ponta se simte pe val. Sondajele sînt bune, PSD a trecut de la un discurs mistico-neoliberal, la ceva idei de stînga mai clare. Sînt exact condiţiile ideale în care un tînăr politician poate să dea un chix de zile.Greierele Orban canta la vioara si a prins ce zboara...

    RăspundețiȘtergere