vineri, 9 aprilie 2010

EXCLUSIV / Adio 1 Mai în Parcul Izvor! Adio grătare, fum şi Vanghelie!

PSD rupe tradiţia şi renunţă de 1 Mai la mici şi bere. Victor Ponta i-a interzis lui Marian Vanghelie să mai instaleze grătarele în Parcul Izvor. Anul acesta puteţi ieşi la plimbare şi să vă bucuraţi de iarbă şi soare.

Ştirea îi va satisface cu siguranţă pe cei care s-au săturat să vadă mulţimea colorată cum se calcă în picioare pentru un mic şi-o bere marca Vanghelie. Cei care s-au obişnuit să ia masa în oraş de 1 Mai, chiar în faţa Clădirii Poporului, s-ar putea să tragă o înjurătură. Tocmai acum să nu mai dea, când foametea este mai mare!

Mircea Geoană va rămâne astfel în istorie. A fost ultimul preşedinte PSD care a mâncat bucata de carne semipreparată sub îndrumarea lui Vanghelie. Sărbătoarea de anul trecut a mai consemnat un eveniment senzational: păruiala dintre Magda Bistriceanu (favorita lui Geoană) şi Aura Vasile (mâna dreaptă a primarului Sectorului 5). A câştigat Aura, iar Magda a plecat plângând.

Ce credeţi că va face PSD anul acesta? Ponta doreşte să realizeze o mare acţiune prin care să atragă atenţia asupra şomajului. Cică nu este moment de sărbătoare. Eu totuşi mă întreb ce se va întâmpla cu Vanghelie? Nu a mai organizat celebrul Revelion de la Romexpo, nu a mai chemat presa de ziua lui, acum a rămas şi fără 1 Mai. Victor, ce vrei să-i faci lui Marian?

Întrebarea fundamentală rămâne: o să vă fie dor de fumul grătarelor?


"Ce să sărbătoreşti când ai un milion de şomeri? PSD nu va mai organiza petrecere cu mici şi bere în Parcul Izvor, am vorbit şi cu Marian Vanghelie. Toată lumea este conştientă că nu este timpul pentru sărbătoare. În schimb, vom organiza o acţiune legată de combaterea şomajului. Nu am stabilit toate detaliile, dar totul va fi anunţat după Comitetul Executiv de la Râmnicu-Vâlcea de miercuri" - Victor Ponta

PS: Dacă vă inspiraţi din ştire şi uitaţi să citaţi sursa, lăsaţi la comentarii un multumesc. Ar fi un pas înainte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu