vineri, 26 martie 2010

Senatorul travestit din stenogramele lui Cătălin Voicu. Sunt şantajaţi parlamentarii homosexuali?

Există parlamentari români homosexuali, travestiţi care se joacă cu peruci prin hotelurile din ţară sau închiriază vile luxoase prin Europa. Discuţia este veche, a pornit de la cazul Adrian Năstase (vezi campania prezidenţială din 2004), a continuat cu şuşotelile de rigoare de pe la colţuri şi a fost trâmbitaţă public de Vadim Tudor, care a prezentat o aşa-zisă listă incriminatoare. Nimic dovedit însă. Casetele cu înregistrări se ţin la secret, sunt folosite pentru şantaj şi mai puţin pentru a devoala un fenomen absolut real. Pesediştii se suspectează de legături homosexuale, ţesându-se adevărate poveşti în jurul unora dintre ei.

Un lucru este cert: până în momentul de faţă, toţi parlamentarii români s-au declarat heterosexuali. Fie că este vorba despre frică, ruşine sau din cauza oprobriului public, lucrurile sunt ţinute în spatele perdelelor. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul magistraţilor. Pe vremuri, Securitatea transformase orientarea sexuală într-o veritabilă armă pentru a-şi controla victimele racolate.

În urmă cu două zile, realizatorul emisiunii „Naşul”, Radu Moraru, a insinuat că senatorul PDL, Iulian Urban, a fost şantajat de Cătălin Voicu, deoarece face parte din categoria parlamentarilor travestiţi, care umblă cu peruci. Pentru cei care nu ştiu, Urban este chel. Mă aşteptam ca senatorul să reacţioneze virulent şi să se considere calomniat. Niciun sunet din partea lui, deşi este extrem de vocal pe alte teme.

Radu Moraru: Domnul Iulian Urban are un... va trebui să ne ocupăm într-o zi, are o biografie interesantă, noi l-am uitat. Eu ţin minte, într-o campanie electorală foarte importantă pentru Traian Băsescu, pentru Partidul Democrat Liberal, domnul acesta se ocupa de nişte lucruri incredibile. Deci s-ar putea omul să fie puţin vopsit la păr.
Ion Cristoiu: Pe mine m-a şocat din toată această şedinţă intervenţia domnului Urban. În primul rând că PD-L mi-a trăncănit până acum întruna că să lăsăm justiţia... repet, azi se discuta dreptul justiţiei de a se pronunţa. Şi spre surprinderea, a fost aşa o horă PD-L-istă, PNL-istă, PSD-istă, cred că domnul Traian Băsescu are probleme cu partidul ăsta.
Radu Moraru: Eu la domnul Iulian Urban sincer m-am gândit, fără supărare, îmi cer scuze de acum, domnule Iulian Urban, dar m-am gândit la perucile de care vorbea cu ăsta în stenograme. Adică nu poţi tu să cerţi presa, auzi cică linşaj mediatic. (fragment din emisiunea "Naşul" - 24 martie 2010)


Iulian Urban a mai fost ameninţat o dată, aducându-i-se aminte de nenorocirile pe care le făcea în trecut şi care vor fi aduse la lumină dacă nu se linişteşte. I s-a transmis voalat că, dacă mai iese o dată din rând, viaţa poate lua o turnură nefavorabilă pentru el. Totul în direct, fără ca nimeni să clipească.

Radu Moraru: Colegii ştiu că e greu. Aflaţi Comisia juridică, să văd de pe ce locuri au intrat, să văd de ce le tremurau chiloţii în halul ăsta în faţa lui Cătălin Voicu. Păi fraţilor din comisia aia, în frunte cu Iulian Urban, ăsta e al dumneavoastră. Iulian Urban ăsta ne certa pe noi, linşaj mediatic. Păi domnul Iulian Urban, dacă vă aduc aminte ce nenorociri făceaţi dumneavoastră în trecut, să vă arăt eu atunci linşaj mediatic. Să vă fie ruşine. Certaţi dumneavoastră presa că îşi face datoria. Deci domnul Iulian Urban şi cu ceilalţi să ştie un singur lucru, sunteţi nişte trişti şi aţi făcut de râs Senatul României. Este inadmisibil ce aţi făcut. (fragment din emisiunea "Naşul")

Dacă domnul senator Iulian Urban a fost şantajat sau poate fi şantajat cu trecutul său este un lucru extrem de grav. De aceea, cred că pentru propria sa imagine este dator cu o explicaţie sau cu o poziţie fermă. Altfel va lăsa impresia că este doar o marionetă în mâinile celor care îi controlează viaţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu