luni, 12 iulie 2010

Campania de rebranduire a vicepreşedintelui PSD. Vanghelie atacă Primăria Capitalei cu blog, cont pe Facebook şi Dacia Duster

Marian Vanghelie vrea să fie candidatul PSD pentru Primăria Capitalei şi a început campania de rebranduire pentru alegerile din 2012. Îşi va intensifica activitatea pe conturile reţelelor de socializare Facebook şi Twitter, dar îşi va prezenta ultimele gânduri şi pe blogul personal.

Cu un simplu click, oricine poate deveni prieten cu vicepreşedintele PSD, care are însă aspiraţii mult mai mari. “Veţi vedea o altă imagine a lui Marian Vanghelie în următoarele două luni. Voi avea blog, conturi pe Facebook şi pe Twitter, îmi voi schimba culoarea părului, de toate. Voi fi schimbat total”, ne-a declarat Marian Vanghelie. El a plusat şi ne-a spus că ţine o cură de slăbire pentru „a arăta mai bine”.


Şi-a cumpărat Dacia Duster

O altă surpriză pregătită de echipa care lucrează la imaginea preşedintelui pesediştilor din Capitală este maşina cu care se deplasează. Dacă în prezent Marian Vanghelie poate fi văzut coborând dintr-un Mercedes S500 negru - B-98-DMV, cu o valoare de piaţă de aproximativ 100.000 de euro, noul autoturism al vicepreşedintelui PSD va fi o Dacie Duster. “Mi-am cumpărat o Dacie Duster, de culoare maro. O ştiţi, este cea din reclamă. Din păcate nu am putut-o lua ca preşedintele Băsescu 4x4 pentru că nu mai aveau pe stoc. I-au dat-o doar lui de pe linia de producţie. A mea este 4x2, nu am tracţiune integrală. Am dat pe ea 12.000 de euro. Mă voi plimba cu ea prin Bucureşti”, ne-a dezvăluit Marian Vanghelie. El a spus că va renunţa şi la colecţia de ceasuri, dar şi la cravate pentru a fi cât mai aproape de oameni.


PSD conduce în sondaje

Pentru a nu neglija nici o componentă a unei campanii serioase, preşedintele pesediştilor din Capitală şi-a comandat şi un sondaj pentru a afla cum stă în intenţia de vot a bucureştenilor. “PSD se apropie de 40% în Capitală, PNL este pe locul doi, undeva la 26-27%, PDL are 17%, iar PRM 12%. Eu am notorietate, nu am probleme cu asta. În clipa de faţă sunt pe primul loc, dar PSD nu a anunţat încă un candidat. Este posibil ca oamenii să-l privească pe Sorin Oprescu ca fiind de la PSD, deoarece vine de la noi. În clipa de faţă, sunt undeva la 20%”, a precizat vicepreşedintele PSD. Marian Vanghelie a dorit să candideze şi la alegerile din 2008 pentru funcţia de primar al Capitalei, dar în urma unui scandal din partid a decis să renunţe şi l-a susţinut pe Cristian Diaconescu. Cel care s-a opus candidaturii lui Vanghelie a fost chiar actualul preşedinte al PSD, Victor Ponta.


Vizită la New York

Interesant este faptul că Vanghelie doreşte să devină un lider cunoscut nu numai în plan local, ci şi internaţional. Surse din anturajul lui Vanghelie ne-au dezvăluit că, pe lângă schimbările de imagine, acesta plănuieşte şi o vizită peste Ocean. “Se va întâlni cu primarul din New York în perioada următoare”, ne-au spus sursele citate. În partid, primarul sectorului 5 mai este cunoscut şi sub porecla de “Obama din Ferentari”.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu