luni, 4 aprilie 2011

Congresul PC - tehnici speciale de relaxare

                                                      foto: Liviu Untaru

Participanţii la Congresul extraordinar al PC au fost întâmpinaţi ieri pe holurile Sălii Palatului de cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania”, după cum susţin organizatorii “Body Mind Spirit festival”.

Deşi în şedinţă se discutau probleme importante pentru ţară, mulţi delegaţi au fost mai atraşi de produsele expuse decât de discursurile colegilor de partid. Oameni veniţi din toate colţurile ţării erau de-a dreptul entuziasmati de oferta expozanţilor: aparate de biorezonanţă, cărţi despre cum să duci o viaţă sănătoasă şi să gândeşti pozitiv.

Primarul sectorului 4, Cristian Piedone, recunoscut pentru preocupările sale din ultimul timp, a incercat un fel de salată specială, ce creşte doar în apă şi chiar şi-a cumparat o carte pe teme de sănătate de la unul dintre standuri: “Tehnici energetice coreene” – ediţia în culoare mov.

Standul in care terapeuţii prezentau tehnica Bowen “ce contă în aplicarea unor mişcări delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice de pe corp”, a fost unul dintre cele mai solicitate. Fiecare pacient-participant la Congres, după aplicarea masajului minune se reintorcea la stand cu câte un nou candidat la vindecare, explicându-i acestuia minunile noii tehnici descoperite.

Cât de iluminaţi şi împliniţi politic au plecat delegaţii de la Congresul PC, nu stiu. Cert este ca au avut parte de o experienţă unică, exact aşa cum anunţau organizatorii evenimentul, ca fiind locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu