marți, 9 martie 2010

EXCLUSIV / Anghel Iordănescu îşi ţine la secret banii din Elveţia. Iordanescu: "Aşa vreau eu"

Fostul selecţioner al echipei naţionale, Anghel Iordănescu, este actualmente senator independent, după ce la alegerile parlamentare din 2008 a candidat din partea PSD. Adus în politică de ministrul Apărării, Gabriel Oprea, generalul Iordănescu nu este nici pe departe un om sărac. Cu şase case şi multe terenuri cumpărate în Ilfov, poţi spune că s-a descurcat chiar bine.

Conform propriei declaraţii de avere, postată pe site-ul Senatului, a ajuns să-şi depună banii şi în băncile din Elveţia. Legea îl obligă pe senator să declare valoarea conturilor şi depozitelor mai mari de 5.000 de euro, dar şi banca la care sunt depuse sumele. Anghel Iordănescu se face că uită că acest lucru este valabil şi pentru conturile şi depozitele din afara ţării. Câţi bani aveţi domnule senator depuşi în depozitul din Elveţia, la ce bancă sunt şi de ce îi ţineţi la secret?

Update: Faptul că parlamentarii se cred mai presus de lege nu mai este un secret. Într-o demonstraţie de aroganţă, Anghel Iordănescu mi-a spus că nu a trecut cuantumul depozitului din Elveţia "pentru că aşa a vrut". În limbaj popular se poate spune că i se cam rupe. Banii rămân la secret, până cineva se sesizează. Este o problemă de muşchi, de încordare a acestora, nici gând de vreo omisiune a unui om care a completat o declaraţie în grabă. Să trăiţi bine generale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu