joi, 11 martie 2010

Vanghelie si baronii vor sa puna Ciuperca pe Integritatea partidului

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, impreuna cu baronii locali, Nicusor Constantinescu, Liviu Dragnea si Ion Vasile, i-au pregatit o prima surpriza lui Victor Ponta in cadrul Consiliului National. Au ales sa il sustina pe Silvian Ciuperca, presedintele CJ Ialomita, la functia de sef al Comisiei de Integritate Morala a partidului, in detrimentul lui Dan Sova, favoritul presedintelui PSD.

Marian Vanghelie l-a tras deoparte pe Sova, explicandu-i ca nu este de nasul lui aceasta functie: “ Nu te duce acolo”, i-a spus seful PSD , dandu-i de inteles ca jocurile sunt deja facute. In contrapondere, i-a propus sa conduca Departamentul de Justitie si Drepturi Cetatenesti al PSD.
Sova s-a plans colegilor ca nici liderul filialei din care face parte, Ioan Toma, nu il sprijina, el intrand in combinatiile liderului PSD Bucuresti.

Din partea PSD Bucuresti, in comisia de Integritate a fost propus, ca membru, Doru Giugula, caruia CNSAS i-a dat verdict de politie politica.

In urma unei victorii a lui Ciuperca, tabara “baietilor destepti” ar obtine controlul forului ce imparte dreptatea in partid, atributia acestuia fiind solutionarea problemelor din filiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu