duminică, 30 mai 2010

ATENŢIE / CNSAS albeşte dosarul lui Gelu Voican Voiculescu

Vă mai aduceţi de Gelu Voican Voiculescu? După douăzeci de ani, băieţii de la CNSAS s-au gândit că este bine să-i dea o patalama pentru bună purtare, deşi dosarul de la Securitate nu este chiar aşa curat. Problema este cum o vor face să dea bine la public şi să nu iasă cu scandal. Care credeţi că este problema? Cum să prelucreze stenograma şedinţelor în care s-a discutat dosarul Voiculescu, pentru a nu respira foarte multe informaţii la public. În câteva zile, adeverinţa cu preambul va fi afişată pe site-ul CNSAS. Atenţie, cazul merită urmărit! Sunteţi pe recepţie?

Un comentariu:

  1. Documente despre activitatea antedecembristă a fostului viceprimministru Gelu Voican Voiculescu, pe care le-am găsit în dosarul acestuia de la CNSAS:
    - “Despre faptul că falsific deconturile, în afară de şeful meu, mai cunoşteau majoritatea colegilor mei”
    - Referat de terminare a urmăririi penale: Inculpatul Voiculescu Gelu Voican a dat dovadă de sinceritate

    Distinsul domn Gelu Voican Voiculescu se consideră prigonit de regimul comunist şi cere 748000 de euro despăgubiri de la stat, în temeiul legii 221/2009, în principal pentru că în 1985 a fost băgat la închisoare. Procesul are termen pe 6 iunie 2011 la Tribunalul Bucureşti.

    Sorin Ovidiu Vîntu ce mai aşteaptă, de ce nu cere şi el despăgubiri? Că doar a făcut închisoare în epoca Ceauşescu, şi ştim, din cartea lui Alex Mihai Stoenescu “Interviuri despre revoluţie”, că a împrăştiat manifeste anticomuniste.

    RăspundețiȘtergere