luni, 18 iulie 2011

Petrecere cu animatoare la TNL Giurgiu. "Şi cei care nu au venit au auzit că a fost o petrecere reuşită"Cum descrie petrecerea preşedintele TNL Giurgiu, Emil Epure ( 21 de ani, student la SNSPA)

"A fost o petrecere organizată de filiala municipală TNL Giurgiu pentru a ne cunoaşte mai bine colegii noştri. S-a intrat doar pe bază de invitaţie, a fost ca să socializăm, să ne cunoaştem mai bine. Cei mai mulţi au fost membri TNL şi simpatizanţi care vor să ni se alăture" 

"Fetele nu sunt membre PNL au fost aduse ca să anime atmosfera. Nu ştiu exact cine le-a adus, eu am fost mai mult cu lista cu organizarea. Au fost ok, în regulă, au animat atmosfera. A fost o petrecere pe ştrand, a fost o petrecere vara, au venit să anime atmosfera să fie ceva mai diferit, dar nu am vrut să ieşim în evidenţă"

"Toată lumea a fost mulţumită, a spus că a fost o petrecere reuşită, au fost numai păreri de bine. Am vorbit cu cei care au venit, chiar şi cu cei care nu au venit şi mi-au spus că în tot oraşul s-a auzit că a fost o petrecere reuşită"

Un comentariu:

  1. daca va mai fata mintea puii cu femei dezmatate, sa-i impuscati

    RăspundețiȘtergere