marți, 29 martie 2011

Ana Birchall: ''Sunt persoane în PSD care îmi datorează scuze. Am descoperit multe jigodii''



Implicată într-un scandal sexual în timpul campaniei electorale din 2008, fostul secretar executiv al PSD, Ana Birchall, susţine că adevărul a ieşit la lumină după ce a câştigat, la prima instanţă, procesul pe care i l-a intentat jurnalistului Iosif Buble. Birchall l-a dat în judecată pe Buble acuzându-l că pe blogul acestuia a apărut o înregistrare porno în care era insinuat că apărea ea. Totodată, ea va primi şi despăgubiri morale de 70.000 de euro, dacă decizia se menţine şi după recurs.

In ultimii ani aţi simţit că din cauza acestui episod aţi fost ostracizată în PSD? V-a apărat cineva, v-au sunat colegii?

A.B.: Au fost persoane care m-au sunat în privat şi m-au susţinut. Sigur, mi-aş dori ca partidul să ia act de o nedreptate care mi s-a făcut şi să acţioneze în consecinţă.
„V-aţi înşelat, tovarăşi!”
Ce planuri aveţi în politică?
A.B.: Am acelaşi plan pe care l-am avut şi până acum. Cei care au crezut că mă pot înlătura din viaţa publică, politică prin asemenea atacuri mârşave şi josnice nu le spun decât un singur lucru „v-aţi înşelat, tovarăşi!”. Eu când m-am întors acasă, m-am întors să intru în viaţa politică, am vrut să arăt în această perioadă că oricât de mult s-ar chinui cineva am un CV care nu trebuie să fie murdărit. Aştept ca anumite persoane din PSD să îşi ceară scuze, pentru că au lăsat ca numele meu să fie murdărit în mod nemeritat şi nejustificat.
La cine vă referiţi?
A.B.: Persoanele din PSD care ar trebui să considere că îmi datorează scuze.
Puteţi nominaliza pe cineva?
A.B.: Nu vreau acest lucru. În această perioadă au fost persoane care s-au solidarizat cu mine, am descoperit adevărate caractere şi multe jigodii. Pe ultimele le-am eliminat din jurul meu. Sunt anumite persoane în PSD care îmi datorează scuze. Nu poţi să laşi ca numele şi munca unui om să fie terfelite în halul în care au fost terfelite.
citeste mai departe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu