miercuri, 23 martie 2011

Cod 2003.2011. PDL este un partid malefic



Iată de ce PDL este un partid malefic: pentru că PDL-ul joacă la ruleta rusească sănătatea românilor, aducând medicii în situaţia de a decide în fiecare zi, în spitale, cine trăieşte şi cine moare datorită insuficienţei cronice de medicamente şi a infrastructurii necesare. Pentru că interesele cetăţenilor sunt sistematic subordonate celor ale politicienilor aflaţi la putere şi ciocoilor din jurul lor, prea puţin preocupaţi de dezastrul din sănătate sau sărăcia din jurul lor, pentru că impozitarea fără milă a oricărui venit al cetăţenilor este compensată de luxul şi risipa din instituţiile statului care au depăşit orice măsură, iar clienţilor politici li se împart eşalonări şi facilităţi în privinţa datoriilor către stat.


De ce este malefic? Pentru că PDL a dublat costul vieţii pentru a evita restructurarea unor domenii ale economiei care aduc beneficii mafiei PDL, aruncând cetăţenilor ajutoare sociale de parcă le-ar oferi pomană din propriul buzunar.


De ce PDL este un partid malefic? Pentru că practică o democraţie de propagandă, o democraţie de vitrină, folosind în realitate un mod de conducere dictatorial, pentru că duce cu primarii Opoziţiei un război ale cărui victime sunt în realitate cetăţenii, pentru că practică înscenarea politică, farsa judiciară şi şantajul, pentru că Guvernul tratează cu dispreţ instituţiile statului de drept, ignorând Parlamentul şi transformându-l într-un fel de Mare Adunare Naţională în faţa căreia primul-ministru vine şi citeşte discursuri kilometrice, pentru că baronii locali au un comportament de fanarioţi în judeţele pe care le controlează, unde merg până la a cere "taxe de protecţie" firmelor particulare.


De ce PDL este un partid malefic? Pentru că patrulează corupţia şi a creat şi sprijină un sistem de tip mafiot care sufocă România, păgubeşte grav economia naţională şi îi sărăceşte pe cetăţeni.


De ce PDL este un partid malefic? Pentru că România a devenit ţara proiectelor megalomane pe bani publici cu care liderii de astăzi speră să rămână în istorie sau să-şi trateze complexele.


De ce PDL este un partid malefic? Pentru că Guvernul PDL foloseşte bugetul public ca pe propriul buzunar, pentru că liderii PDL sfidează cetăţenii.


De ce PDL este un partid malefic? Pentru că justiţia a devenit o anexă a puterii politice în care rezultatele proceselor sunt previzibile în funcţie de părţile implicate şi instrucţiunile pe linie de partid care se dau în scris cu ştampilă la lumina zilei


P.S. După ce aţi terminat de citit (dacă aţi avut răbdarea), copiaţi textul într-un Word, apăsaţi CTRL + F şi Replace All “PDL” cu “PSD”. Veţi obţine un fragment din declaraţia politică a deputatului Emil Boc din 13 mai 2003. Este vreo diferenţă dacă scrie PDL sau PSD?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu