duminică, 7 februarie 2010

Un parlamentar - un loc de muncă

Proiectul pe care îl lansez astăzi îşi propune să sensibilizeze fiecare parlamentar pentru a sprijini o persoană disponibilizată să-şi găsească un loc de muncă. Pe scurt: “un parlamentar – un colegiu – un job”.

Ce fac eu?

Mă voi duce la fiecare ales al neamului pentru a-i cere să readucă zâmbetul în viaţa unei familii. Apoi mă voi întoarce aici pentru a vă comunica cui îi pasă cu adevărat.

Ce faceţi voi?

Îmi trimiteţi la adresa de e-mail cristianandrei24@gmail.com, numele, vârsta, colegiul unde aţi votat, numele parlamentarului care vă reprezintă şi, obligatoriu, datele voastre de contact (email, telefon). Toate acestea vor fi sortate pentru a fi înmânate celor desemnaţi.

Ce aştept?

Ţinta proiectul este ca parlamentarul să vadă problemele şi nevoile reale ale cetăţenilor colegiului pe care îl reprezintă. Misiunea lui va fi să arate că este capabil/ interesat să susţină o persoană în găsirea unui loc de muncă. Alegerea candidatului pe care îl va sprijini îi va reveni în totalitate. În final, ar trebui să rezulte 471 de persoane angajate, „471 de zâmbete”. Şi le-am mulţumi atunci că nu au rămas 300.

Ce nu-mi doresc?

Nu vreau milă, pomană, ignoranţă, aroganţă. Ştiu că nu intră în atribuţiile lor să angajeze toţi oamenii rămaşi fără serviciu. Vreau doar să dea un semnal că le pasă.

3 comentarii:

  1. Bravos Cristi. Hai sa vedem daca intr-adevar se pot implica si in soarta oamenilor care le-au oferit un loc de munca. Daca macar jumatate dintre ei vor raspunde pozitiv acestui proiect, trag sperante ca mai exista bun simt si ceva normalitate in tara asta.Catalin (un prieten de departe).

    RăspundețiȘtergere
  2. 50% sanse de reusita pentru acest proiect mi se pare mult prea indraznet, gandim SF deja. Eu m-as bucura daca un ales al neamului ar putea fi cel care a produs un zambet, un singur zambet. Iar daca persoana in cauza, viitorul posesor de job, sa-l numesc asa, este si casatorit, deja avem doua zambete. Astept sa vad un zambet, doua...! (o prietena de aproape)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristi de ce atatia oameni anonimi aici e ceva periculos cu blogul tau? Eu m-am abonat la blogul tau si iti doresc multa bafta si la cat mai multe zambete. Initiativa e super!!! Alina de la NY:)

    RăspundețiȘtergere