vineri, 19 februarie 2010

Cum vă place PSD?

Dacă la Congres va câştiga Victor Ponta, aceşti oameni vor sta la masa puterii:

Ion Iliescu, Adrian Năstase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Cristian Diaconescu, Nicuşor Constantinescu, Marian Oprişan, Constantin Nicolescu, Liviu Dragnea, Adrian Severin, Gheorghe Nichita, Ion Toma, Marian Sârbu, Ecaterina Andronescu.

La ce vă gândiţi când rostiţi fiecare nume?
Cât timp va dura până îşi vor scoate ochii?
Ce şanse credeţi că are Ilie Sârbu să ajungă preşedintele Senatului?


Dacă va câştiga Mircea Geoană în Kiseleff vor fi:

Marian Vanghelie, Constantin Niţă, Viorel Hrebenciuc (v-am explicat într-o postare de ce este în ambele tabere), Dan Nica, Cristian Diaconescu, Gheorghe Nichita, Ion Toma, Rodica Nassar, Ion Prioteasa, plus alţii care nu vor avea prea multe de spus.


Câte filiale va conduce Marian Vanghelie?
Îl va iubi Marian Vanghelie pe Mircea Geoană?
Cât timp va mai sta în partid Miron Mitrea?

2 comentarii:

  1. ar fi mai multe cuvinte, ca de exemplu coruptie, comunism, mafiot

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai nimerit-o cu Marean in formula lui Ponta.
    Vai de cei ce vor fi sub Ponta...defapt vai de PSD...am un sentiment de satisfactie ca simpatizant PD de la Roman incoace, ca distrugerea din interior a PSD se va accentua si mai mult si cu mai mare rapiditate....cea ce anticipa Iliescu in privinta scindarilor in grupuri, sub oranduirea lui Ponta se va intampla. Pe cat s-a chinuit Iliescu sa infaptuiasca cel mai mare si puternic partid din RO, pe atat de rpd isi va vedea naruit visul...Ponta e prea mic pentu acest joc. Sunt prea multi baieti destepti si puternici in acest joc...el care nu si-a putut inghiti frustrarea pierderi alegerilor pe faptul ca ai lui nu au furat cat au vrut cei de la centru....e prea proaspata acea imagine cu Ponta in Kiselef cu acea declaratie ca sa nu ne dam seama ca PSD si-a taiat singur craca pentru ca nu are verticalitate si consecventa si mai ales onoare si principii. Au mazilit un om in persoana lui Diaconescu cu manariile lui Vanghelie iar pentru asta vor plati. Se plang de migratia membrilor...se poate sa fie si datorita ofertei PD-L....mai degraba e datorita putregaiului din interiorul acestui partid macinat de ani de zile de isteria esecului. daca un partid isi aleg in forul de conducere un om de talia, caracterul, personalitatea sau pregatirea lui Vanghelie atunci No comment.

    RăspundețiȘtergere