joi, 3 iunie 2010

Exclusiv / “Călugărul” Gelu Voican Voiculescu şi guru Bivolaru

Care este legătură dintre cei doi? Securitatea este unul dintre răspunsurile corecte. În adeverinţa de necolaborare primită de la CNSAS de Gelu Voican Voiculescu, un iniţiat în ezoterism şi yoga, aflăm informaţii interesante despre Gregorian Bivolaru. „Călugărul”, cum apare în notele Securităţii, Gelu Voican Voiculescu îl descria astfel pe guru.
„Întreaga lui pregătire se reduce la învăţământul mediu, în care a dovedit un nivel mediocru. Neavând o calificare profesională a lucrat ca pedagog – supraveghetor de noapte la nişte internate ale unor şcoli de defectologie...Mânat de o dorinţă de compensare, avid de a şti...fără un discernământ clar, având o mentalitate confuză...având un psihism nebulos, dominat de o afectivitate tulbure, emotiv şi imaginativ totodată...ignorant şi credul, s-a lăsat atras de tot felul de domenii mai ciudate: magie, ocultism, hipnotism, radiesthezie, spiritism, theosofism, metapsihică, psihologie, astrologie, chiromanţie, grafologie şi alte practici divinatorii, hermetism, alchimie”

Sună interesant? Dacă v-am trezit curiozitatea, citiţi toate documentele de la CNSAS.

http://www.puterea.ro/news3068/Gelu-Voican-Voiculescu-albit-de-CNSAS.htm

Un comentariu:

  1. De treaba asta ce ziceti?

    În 1983, Voican Voiculescu este mandatat de către şefii grupării francmasonice din care făcea parte şi Ion Iliescu, să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru, ca urmare a caracterizării obţinute pe baza analizei astrogramei acestuia. Din răspunsul negativ, ferm şi categoric al profesorului de yoga, masonul Voiculescu devine conştient de faptul că forţa şi calităţile acestuia nu vor putea fi folosite în scopurile dorite de către masonerie, ba chiar constituie un pericol real pentru interesele acesteia. De aceea el devine cel mai acerb duşman, atât al profesorului de yoga, cât şi al practicilor pe care acesta le promova, aşa cum s-a putut observa chiar public în mai multe ocazii după anul 1990. Noi informaţii din arhivele Securităţii au dezvăluit recent implicaţiile acestei duşmănii în arestarea, supunerea la torturi inimaginabile şi la încarcerarea pe nedrept, în condiţii inumane, a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru. Dezvăluirea acestor informaţii indică direcţia din care presa a fost ani de-a rândul intoxicată cu minciuni despre MISA şi Gregorian Bivolaru, şi pe care la rândul ei le-a furnizat opiniei publice. Gelu Voican Voiculescu nu este singurul personaj dubios care a avut asemenea prestaţii, atât la vârful Securităţii, cât şi la cel al francmasoneriei. Sorin Roşca Stănescu, Sorin Ovidiu Bălan şi mulţi alţii, împreună cu acoliţii lor, formează o gaşcă de agenţi, turnători şi colaboratori ai fostei Securităţi, care nu a dispărut, ba chiar s-a întărit, prin mutarea “cu arme şi bagaje” în structurile francmasoneriei.

    RăspundețiȘtergere