luni, 14 februarie 2011

Antonescu are BMW tunat, Vanghelie un Mercedes S500



Preşedintele PNL se plimbă de la începutul acestui an cu noul model al limuzinei BMW - seria 5, pe care a primit-o cadou de la o firmă ţinută la secret. Maşina a fost tunată cu semnale speciale luminoase de culoare albastră şi roşie care sunt montate în spatele grilei radiatorului. Crin Antonescu a înlocuit astfel vechiul model BMW, pe care l-a folosit în timpul campaniei prezidenţiale


Limuzina folosită de preşedintele PNL poate fi achiziţionată cu preţuri cuprinse între 50.000 şi 80.000 de euro, în funcţie de dotări. Crin Antonescu nu trebuie să-şi facă probleme, deoarece un sponsor generos s-a gândit să ofere BMW-ul în regim de comodat preşedintelui PNL. Adică poate folosi gratuit maşina pentru o anumită perioadă.


Până la finele lui 2010, liberalul se deplasa tot cu un BMW seria 5, care fusese închiriat de la Automobile Bavaria. “Până anul trecut a existat un contract de închiriere cu BMW – Automobile Bavaria. Acest contract a expirat”, a declarat Ion Brad, secretar general adjunct la PNL. Liberalul ne-a spus că noua limuzină nu este de la Automobile Bavaria, ci a fost primită în regim de comodat de la altă firmă. “Nu vă pot spune numele firmei, deoarece nu ştiu dacă aceştia doresc să se afle”, a fost explicaţia lui Brad pentru a ţine la secret numele firmei care a oferit BMW-ul.






Limuzina Mercedes S500, în care poate fi văzut Marian Vanghelie, a fost tunată cu semnale luminoase de culoare albastră, de tipul celor folosite de maşinile de Poliţie şi de Salvare.

Dacă aveţi ghinionul să fiţi blocat în traficul infernal din Capitală, iar din spate o limuzină neagră Mercedes S500 şi-a pornit semnalele luminoase de culoare albastră, este posibil să vă aflaţi în faţa maşinii lui Marian Vanghelie. Însemnele puterii folosite de bolidul primarului sectorului 5 vor deveni din ce în ce mai insistente, chiar dacă acesta nu are voie să le folosească. Nici măcar nu ar avea dreptul să deţină astfel de însemne pe maşină. Ascunse de ochii poliţiştilor vigilenţi, semnalele de avertizare luminoase se află în spatele grilei Mercedesului, deasupra şi sub numărul ce îţi indică proprietarul maşinii - DMV.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu