sâmbătă, 19 februarie 2011

Campanie pe Facebook: Ponta premier



Obsesie mare în Kiseleff: oamenii lui Victor Ponta nu mai ştiu cum să transmită că liderul lor suprem trebuie să ajungă la Palatul Victoria. Ultima găselniţă a postacilor pesedişti este realizarea unei cauze pe Facebook pentru susţinerea lui Ponta pentru funcţia de premier. Până azi, au strâns 311 membri care vor să-l vadă pe liderul PSD în fruntea Guvernului.


Citiţi cu atenţie ce ne spun pesediştii despre “micul Titulescu” sau “micul Arogant”

“Victor Ponta raspunde cel mai bine asteptarilor unui electorat dezamagit si lovit de actuala guvernare. Om de stanga, intelege altfel problemele oamenilor, empatizeaza cu ei, stie sa ii asculte si sa traduca asteptarile lor in solutii de guvernare “

sau

“Victor Ponta este un politician perseverent. Are foarte multa experienta, acumulata in ultimii 10 ani si este capabil de proiecte mari, pentru a duce PSD la putere. “

iar culmea ridicolului:

“Marile obiective ale PSD, din momentul in care Victor Ponta va fi prim-ministru: Vor fi dati banii inapoi celor carora li s-au luat pe nedrept: Repara, astfel, marile nedreptati facute pensionarilor, bugetarilor, celor din mediul privat, tuturor celor carora li s-au taiat veniturile in mod ilegal in acesti doi ani. Relansarea economiei, cu accent pe locurile de munca. Victor Ponta ii va pedepsi pe cei vinovati pentru tot ce s-a gresit in acesti doi ani!”

Antonella, Elena, Adrian şi Valeriu au sărit deja să susţină cauza şefului şi caută noi recruţi pe Facebook.

Mâine se împlineşte fix un an de când Victor Ponta a câştigat alegerile în PSD. Ştiţi care a fost cea mai mare realizare a lui în fruntea partidului şi de ce merită să ajungă prim-ministru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu