luni, 9 mai 2011

Cum şi-a pierdut o angajată de la PSD slujba în scandalul „Sondajul lui Dragnea”


Iulia de la Secretariatul General al PSD a fost scoasă ţap ispăşitor în scandalul sondajelor de 13.000 de euro per judeţ negociate de secretarul general Liviu Dragnea. Acesta susţine că nu a trimis filialelor vreun preţ pentru sondajele care se vor face pentru stabilirea candidaţilor USL la alegerile locale. Dragnea a precizat că suma de 13.000 de euro era una orientativă şi că fiecare organizaţie teritorială îşi va negocia propriul tarif cu cele două institute de sondare acceptate de PSD: Avangarde (Marius Pieleanu) şi CSCI (Dan Sultănescu).

„A trimis într-un mail către filiale ceva ce nu ar fi trebuit să apară. A ataşat un draft primit de la o firmă de sondare, în care apărea şi acest preţ de 13.000 de euro. Pentru această greşeală o voi sancţiona, nu va mai lucra la Secretariatul General. Eu nu am negociat vreun preţ pentru sondaje, acest lucru îl vor face filialele”, a fost explicaţia oferită de Dragnea.

Liderii din teritoriu s-au plâns conducerii centrale de preţul exorbitant cerut pentru sondajele din teritoriu. „6.000-7.000 de euro este o sumă corectă”, au susţinut baronii PSD care au oprit operaţiunea sondajul.

PSD, PSD şi PC urmează să stabilească în următoarele două luni candidaţii USL pentru alegerile locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu