duminică, 8 mai 2011

PSD se antrenează pentru operaţiunea „Autobuzul”. Se oferă reduceri la discotecă şi la hotelurile lui Negoiţă


De câteva luni, în rândurile conducerii PSD a apărut ideea de organiza un mare miting în Bucureşti pentru a-i îndepărta de la putere pe Emil Boc şi Traian Băsescu. Singura problemă, spun pesediştii, rămâne aducerea la Bucureşti a câteva zeci/sute de mii de oameni. Liviu Dragnea se plânge că nu are cu ce să aducă aşa mulţi oameni în Capitală. Ideea unui mare miting, asumat de PSD nu este nouă ea fiind prezentă în discursurile pesediştilor şi anul trecut şi despre care am scris aici si aici

Primul care a spus-o deschis a fost Radu Măzăre, la şcoala de vară a TSD-ului, din septembrie 2010 „Bă, ce-aş mai arde o revoluţie. Cu voi ăştia de aici, poate şi cu vreo doi-trei din ăştia mai bătrâni, dar cu voi sigur. Că am făcut o Revoluţie acum 20 de ani şi s-a cam dezumflat”.

Victor Ponta a anunţat şi el pe canalele media că îşi doreşte schimbarea puterii la presiunea străzii, asociind  o astfel de mişcare cu marile mitinguri electorale, care se anunţau cu ocazia moţiunilor de cenzură depuse de opoziţie. Din păcate pentru el, mitingurile la care a participat nu au depăşit 20.000 oameni.

În primăvara acestui an, dezamăgiţi de insuccesul moţiunilor şi al mişcărilor sindicale, psd-iştii au readus în discuţie idea organizării unui miting asumat, la presiunea căruia guvernul Boc să plece de la Palatul Victoria.

Dacă vreţi să faceţi parte din operaţiunea “Autobuzul”, înscrieţi-vă în baza de date a PSD. Obţineţi reduceri la discotecă şi la hotelurile fraţilor Negoiţă.

PS: Ştiţi care e imnul TSD? “Bag p… în lume şi v-o fac cadou” – BUG Mafia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu