miercuri, 26 ianuarie 2011

Luptă pentru putere în Argeş: Constantin Nicolescu (PSD) – Mircea Andrei (PDL)



Grea lovitură pentru un fief al PSD: preşedintele CJ Argeş a fost ridicat azi cu cătuşe de DNA. Procurorii verifică o sponsorizare dată de CJ Argeş către Arhiepiscopie – 125.000 lei. Victor Ponta s-a deplasat special la Piteşti pentru a-l susţine pe Constantin Nicolescu (oficial a venit acolo pentru a susţine mitingul de la Mioveni). Războiul din Argeş nu este unul întâmplător şi dezvăluie lupta pentru putere ce se dă în judeţ între senatorul Mircea Andrei (PDL) şi Constantin Nicolescu (actualul preşedinte al CJ – PSD). Victor Ponta l-a acuzat pe Andrei că nu e străin de acest caz, în timp ce Arhiepiscopul Argeşulului şi Muscelului, ÎPS Calinic, a declarat că senatorul PDL l-a şantajat.

“Am fost aproape şantajat de Mircea Andrei să-l pun înapoi în funcţie pe vărul lui… Brânzea” – ÎPS Calinic


Mircea Andrei, apropiat de SOV, este fost procuror şi a câştigat bani dintr-o firmă (GAZ Sud SA) în timpul guvernării Năstase. Douăzeci de milioane de euro, conform propriei declaraţii de avere postată pe site-ul
Senatului (peste 10 milioane de euro sunt depuşi în Elveţia). El a fost trimis de preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu şi Elena Udrea să distrugă supremaţia PSD în Argeş. Organizaţia este în primele trei filiale ale social-democraţilor. Mai mult, senatorul Mircea Andrei (preşedinte PDL Argeş) vrea să devină viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean.

Constantin Nicolescu a recunoscut că Mircea Andrei vrea această funcţie şi că de când a venit în judeţ a cheltuit foarte mulţi bani. “Se lucrează cu dosare la greu”, a spus şeful CJ. Pe atunci era liber….

2 comentarii:

  1. Eu sunt un Argesean si va zic sincer ca eu vreau sa fiu mai bine condus de PDL... deoarece astfel vom fii si mai colindat de fonduri europene(Elena Udrea)... daca ce ziceti voi in acest articol e adevarat!...

    RăspundețiȘtergere
  2. argesul e plin de jeguri.nicolescu,pendiuc,bratu,penescu,visinescu toti primarii si consilieri etc.daca faceti un calcul cat au furat toti smecherii din arges pitestiul era mai tare ca dubaiul.vedeti vilele si conturile jegosilor.cacatul de pendiuc a primit cadou gradinita arpechim salariatele de acolo au 4 milioane salariu .cacatule tu poti trai cu banii astia.fosta directoare lidia este amanta lui bratu vrea functie in inspectorat.la bulau cu voi.

    RăspundețiȘtergere