sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Victor Ponta se distrează la Monte Carlo

Deschid în seara asta televizorul şi văd la ştirile din sport că trustul lui Voiculescu (Antena 1, GSPTV) îl promovează pe Victor Ponta. Unde credeţi că se află liderul Opoziţiei? La Monte Carlo, se da cu maşina prin sudul Franţei. Puţin transpirat sau ud din cauza ploii, de parcă ar conta, Ponta ne spune cât de frumos este la raliuri. Să citez exact:Reporteriţa: Se compară o cursă de raliuri cu o cursă electorală?
Victor Ponta: Nu niciodată, este mult mai frumos la raliuri

Dar să ştiţi că omul este bineintenţionat, nu pierde timpul pe acolo. Cică o maşină Peugeot 206, condusă de pilotul Francois Delecour, va promova imaginea României la ediţia centenară a raliului de la Monte Carlo, care va avea loc în perioada 19-22 ianuarie 2011.

Dacă vă interesează cum este promovată ţara noastră, vă spun că pe maşina, dacă nu este prea mult noroi, se va vedea frunza doamnei ministru Elena Udrea. Ştiţi, frunza aceea pentru care Victor Ponta şi restul Opoziţiei ne-au spus că s-au cheltuit câteva milioane de euro de pomană. Dar acum, probabil, pesedistul şi-a dat seama că pentru interesul naţional faci orice.



PS: Victor Ponta a promis că anul acesta renunţă la cursele de raliu. Omul nu a spus că nu se duce însă să vadă live cursele şi să se dea o tură. Cinstit, ca de obicei. Dacă aţi uitat daţi click aici şi vedeţi unde era Ponta cu trei zile înaintea unei moţiuni de cenzură. Dacă mai aveţi timp daţi un click şi veţi afla unde se distra şi când Moldova era sub ape.



PS: Cititi tot materialul
aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu