joi, 27 ianuarie 2011

Nu vă este ruşine să staţi în PDL?


Mesajul este pentru toţi cei care se declară anti-comunişti şi fac parte din PDL. Colegul vostru, Sorin Buta, a primit în urmă cu două zile verdict de colaborare cu Securitatea de la cea mai înaltă instanţă din România. Când timp vă ia să reacţionaţi şi să-i cereţi demisia? Dacă Felix vă pute, Buta vă place pentru că este de la PDL?

Ar trebui să răspundă la această întrebare Cristian Preda, Sever Voinescu, Monica Macovei, Traian Radu Ungureanu, Elena Udrea, Roberta Anastase şi toţi cei care se declară anti-comunişti.

Preşedintele PDL Argeş a spus că nu va lua nicio măsură împotriva colaboratorului Buta pentru că PDL nu poate pierde un vot în Parlament.

„Este un om serios, nu a fost un parlamentar care să facă probleme partidului, nu a făcut parte dintre parlamentarii necontrolaţi şi şi-a făcut treaba în colegiu”

Nu vă este ruşine?

Un comentariu:

  1. De unde aceasta siguranta ca nu a fost tot un conplot politic acea colaborare cu securitatea... un conplot al celorlalte partide...insetate dupa putere...nu cred ca ar trebuii oricum sa iei la raspundere ceilalti oameni politici precum Elena udrea pentru a raspunde la astfel de intrebare...asta e parerea mea

    RăspundețiȘtergere