sâmbătă, 8 ianuarie 2011

CNA se sesizează în cazul „porumbacul Crin”?



Zvonurile despre colaborarea lui Crin Antonescu cu Securitatea au apărut pe diferite site-uri încă de la începutul acestui an. Informaţia nu a fost preluată de nimeni (mass-media quality) , dar interesant este că a ajuns la Cotroceni. După o lungă perioadă de tăcere, preşedintele Băsescu s-a gândit să scoată de la naftalină aceste zvonuri şi le-a aruncat într-o emisiune la TVR.



Să nu vă gândiţi că realizatoarea s-a gândit vreo clipă să-l întrebe pe preşedintele Băsescu dacă are vreo probă despre ceea ce susţine. Asta chiar dacă, CNSAS i-a dat hârtie de bună purtare lui Crin Antonescu. Să nu vă gândiţi nici că CNA a luat atitudine de modul în care s-au comportat TVR şi preşedintele Traian Băsescu.



Într-o conferinţă de presă l-am întrebat pe Crin Antonescu despre legăturile sale cu fosta Securitate, iar răspunsul l-am publicat aici. Era prin februarie 2010, la câteva zile după ce se publicaseră informaţii despre "Porumbacul" Antonescu.



Preşedintele a demonstrat încă o dată că îşi permite să spună orice, oricând despre oricine fără ca nimeni să ia atitudine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu