miercuri, 5 ianuarie 2011

Un divorţ şi o căsătorie. Urmează menage a trois


PC a divorţat astăzi de partenerul său din ultimii ani - PSD şi s-a aruncat în braţele PNL. Victor Ponta a scăpat astfel de consoarta preluată moştenire de la Mircea Geoană şi i-a aruncat-o în braţe lui Crin Antonescu. Liberalii nu au clipit când au spus un „DA” hotărât, deşi mireasa este botezată prin sat drept „soluţia imorală”, iar în spatele ei stă Dan Voiculescu – alias Felix. PNL a spus astfel „DA” şi Securităţii, care a fost primită cu unanimitate de voturi printre liberali. Astfel va apărea Alianţa de Centru-Dreapta PSD-PNL. Divorţul şi căsătoria nu au fost făcute cu supărare sau ură. A fost doar un schimb de parteneri, iar Ponta a spus că este dispus să continue acest menaj a trois. Doar că doarme singur în pat la finalul zilei.

Noua relaţie se doreşte a fi continuată pentru următorii 6-7 ani. În fapt, până vor alunga din sat duşmanii de la PDL şi pe tartorul Traian Băsescu.

Să fie într-un ceas bun!!!
P.S. Adrian Năstase oftează.

Un comentariu:

  1. Parca nu imi vine sa cred ce se intampla! Unde este Crin cel curat, cel nepatat de vreo colaborare cu Securitatea? A disparut precum magarul in ceata... Pentru un interes asa mare, cum este puterea in Romania, te aliezi si cu Felix Motanul, ca sa nu zic cu dracu'. Are el Felix, tot ce ii trebuie lui Crin, un mare trust media. Stie foarte bine cat il avantajeaza aparitiile in talk show-uri si asta ii place foarte mult. Si uite cum inca odata "scopul scuza mijloacele"... Nu pot sa nu recunosc ca mi s-a facut un pic sila.

    RăspundețiȘtergere