luni, 2 mai 2011

Lista cu proprietăţi a deputatului Oajdea (PDL). Dar banii când vin? Şi mai ales pentru cine?



Deputatul PDL Daniel Oajdea, cel care o lună este la Putere, o lună în Opoziţie, este foarte interesat de proprietăţile locuitorilor judeţului Iaşi, dar şi de banii acestora, susţine site-ul noielite.ro. Pentru a fi un om informat, deputatul PDL are o solicitare foarte interesantă către Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Vrea să i se comunice lista celor din judeţul Iaşi care au de luat bani, numele acestora, dar şi data la care vor încasa banii.

Ce listă extraordinară poate ieşi de aici şi ea ar putea fi doar în mâna deputatului Oajdea. Cred că foarte mulţi oameni ar fi interesaţi de o asemenea listă specială. Parlamentarul susţine însă că are dreptul la aceasta, datorită calităţii sale excepţionale de locatar al Camerei Deputaţilor.

Iată ce vrea să afle în solicitarea către ANRP

Care sunt dosarele ce urmează a fi despăgubite în judeţul Iaşi în anul 2011? Vă rog să detaliaţi pentru fiecare păgubit în parte îndicând numele și data la care urmează a primi banii

Dar de ce vrea oare domnul Oajdea să ştie ce bani încasează locuitorii din tot judeţul Iaşi, el reprezentând doar un colegiu? De ce nu vrea să ştie şi ce bani au de încasat locuitorii altor judeţe? Sau lista este necesară şi de interes numai pentru cineva din judeţul Iaşi?

Ce s-ar întâmpla dacă un cunoscător s-ar duce direct la persoanele care au sume de primit, le dă o parte din bani cash acum, urmând ca el să îi recupereze anul viitor? Dar asta este doar o speculaţie.

P.S.: Ar putea să îl informeze totuşi cineva pe domnul deputat Oajdea (PDL) că Guvernul, pe care îl susţine şi este condus de Emil Boc, a decis suspendarea titlurilor de plată la restituirea proprietăţilor timp de 2 ani, începând cu iulie 2010 şi se pot primi doar acţiuni la Fondul Proprietatea (cf. OUG 62/2010). Sau aici e miza, că banii se dau în 2012, dar lista apare în 2011?

Un comentariu:

  1. In 2006 am primit prima transa de bani,si din 2oo6 si pina in prezent nu am mai primit nimic, sun zilnic la telefon si cu chiu cu vai mia raspuns si mi-a zis ca nu sunt bani si ANRP-ul tot anul 2010, au facut plati oare mie cind imi vine rindul sunt grav bolnava, si cred ca nu mai apuc sa iau si transa a 2-a, sunt cinci ani de zile cit sa mai astept.

    RăspundețiȘtergere