duminică, 3 aprilie 2011

Atât timp cât există sectoarele, Piedone rămâne la sectorul 4. Ar fi umilitor ca o forţă ca USL să susţină un indepenedent

Prezent la Congresul Extraordinar al PC, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone şi-a exprimat clar poziţia faţă de candidatura sa la Primăria Capitalei: "când nu vor mai exista sectoarele, Cristian Popescu Piedone va candida la Primăria Generală. Atât timp cât există sectoarele, Piedone rămâne la sectorul 4."

Domnule primar Cristian Popescu Piedone, ce veţi face în cazul desfiinţării sectoarelor?
Dacă acest referendum va avea loc, eu mă voi supune cetăţenilor. Dacă vor dori ca primăriile de sector să rămână în continuare, voi candida la Primăria Sectorului 4. Dacă vor dori să aibă o singură primărie generală, după 18 ani de administraţie, nu vreau să ies la pensie şi voi candida la Primăria  Capitalei. USL, dacă vrea să-l susţină pe Sorin Oprescu, trebuie să-i spună primarului general să se înscrie în unul din cele trei partide ale USL. Altfel, ar fi umilitor ca o forţă cum se pretinde a fi şi este USL să nu aibă un candidat din propria ogradă şi să susţină un indepenedent.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a spus că inteţionează să candideze ca independent dacă se va ajunge la susţinerea lui Oprescu. Dumneavoastră ce veţi face?
Respect punctul de vedere al domnului primar Vaghelie şi cred că mingea este la USL. Degeaba susţine o forţă ca USL un primar general dacă nu ai votul politic în Consiliul General. Bucureştenii l-au ales independent, Sorin Oprescu susţine în continuare că rămâne independent, dar în această situaţie nu va avea majoritate în Consiliul General. Primarul şi Consiliul General trebuie să fie de aceeaşi culoare, USL trebuie să aibă şi Primăria Generală.

Este acesta un mesaj pentru Victor Ponta şi Crin Antonescu?
Eu nu vreau să transmit mesaje celor doi. Eu transmit mesajele cetăţenilor Bucureştiului. Eu merg pe stradă, nu merg cu maşina, merg pe jos aproape 10 ore pe zi, am slăbit 60 de kilograme.

Cu toate acestea, credeţi că puteţi să-l învingeţi pe Oprescu?
Când vom stabili că e adversarul nostru, când nu vor mai exista sectoarele, Cristian Popescu Piedone va candida la Primăria Generală. Atât timp cât există sectoarele, Piedone rămâne la sectorul 4.

E mai bun Cristian Popescu Piedone decât Sorin Oprescu la Primăria Capitalei?
Cristian Popescu Piedone e bun în sectorul 4, dar, dacă se va schimba Legea Capitalei, este bun şi pentru Primăria Capitalei.






























































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu