miercuri, 20 aprilie 2011

Intoxicări marca Elena Udrea şi Traian Băsescu


Dacă îndrăzneşte cineva să-l contrazică pe preşedintele Băsescu, acesta nu uită şi mai ales, nu iartă. A venit rândul lui Vasile Blaga, unul dintre puţinii lideri PDL despre care se ştie că nu e un personaj tocmai comod în relaţia cu Traian Băsescu şi care a avut tupeul să candideze la şefia partidului.

Iar preşedintele ţării, deşi nu avea nici un drept, s-a aruncat într-un atac foarte  dur la adresa acestuia declarând că "Din păcate, unul dintre candidaţi, Blaga, a ţinut să facă public că a avut o întâlnire cu preşedintele şi pe urmă încă una. Mi se pare că, fiind vorba de PDL, nivelul de exigenţă în relaţiile cu mine este puţin mai ridicat din punct de vedere comportamental, nu înţeleg ce avantaj a avut sau de ce consideră că dacă se află că a vorbit cu mine îi creează un avantaj. Nu mi-a plăcut deloc tipul acesta de speculaţie publică şi faptul că sunt folosit în campanie şi cu interpretări de schimbare de susţinere"
Singura problemă e că nimeni nu îşi aduce aminte despre asemenea declaraţii făcute de Blaga.

Pentru că prietenul la nevoie se cunoaşte, a sărit imediat în ajutorul preşedintelui Elena Udrea, declarând că „din păcate, colegii din platforma domnului Blaga atacă Guvernul în chip nepermis, pentru că şi ei au făcut parte din acest guvern şi, în plus, este un guvern al PDL, nu al platformei, al moţiunii domnului Emil Boc”
Şi aici avem aceiaşi situaţie, nimeni nu i-a auzit pe Blaga sau susţinătorii lui atacând guvernul.

Prin urmare, se duce o întreagă campanie împotriva lui Vasile Blaga, bazată pe intoxicări, pe afirmaţii pe care acesta nu le-a făcut. Cum ar trebui să reacţioneze Vasile Blaga la aceste atacuri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu