luni, 4 aprilie 2011

Victor Ponta şi-a schimbat maşina, dar rămâne copilot şi în 2011. Vezi programul complet al preşedintelui PSD


Cei care nu au citit presa de specialitate au ratat informaţia că Victor Ponta va concura şi în acest an în campionatul naţional de raliuri. Sâmbătă, Jack Daniel’s Team Rally a avut lansarea oficială, iar preşedintele PSD a fost reconfirmat drept copilot al lui Edwin Keleti. Singura diferenţă faţă de anul trecut este că vor concura pe un bolid mai puternic un Mitsubishi Evo Lancer X, faţă de Clio R3 Maxi Evo. Despre pasiunea lui Victor Ponta pentru automobilism v-am mai povestit aici şi aici.


Pentru că este preşedinte al PSD şi copreşedinte al USL, iată cum se vor desfăşura vizitele lui Victor Ponta în organizaţiile teritoriale.

Etapa 1  - Raliul Braşovului, 8 – 9 aprilie, asfalt
Etapa 2  - Raliul Mureşului, 6 – 7 mai, asfalt
Etapa 3 - Raliul Clujului, 28 – 29 mai, asfalt
Etapa 4 - Raliul Argeşului, 17 – 18 iunie, asfalt
Etapa 5 - Raliul Sibiului, 8 – 9 iulie, macadam
Etapa 6 - Raliul Aradului, 5 – 6 august, macadam
Etapa 7 - Raliul Ţării Bârsei, 2 – 3 septembrie, macadam
Etapa 8 - Raliul Iaşului, 23 – 24 septambrie, macadam
Etapa 9 - Raliul Bacăului, 14 – 15 octombrie, macadam

Ponta renunţă astfel la intenţia sa de a se retrage din campionatul naţional de raliuri. Cel puţin în 2011, că în 2012 (an cu alegeri locale şi parlamentare) va fi obligat.

Domnul Ponta este copilot la o maşină. Dânsul mai participă la raliuri şi are sponsori necunoscuţi, deşi se prezintă a fi un soi de fată mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii ăştia necunoscuţi a reuşit să ajungă copilot. El stă în dreapta conducătorului. Cum poţi să conduci ţara când la o maşină eşti doar copilot? Este copilot în maşina aia, nu-i dă nimeni volanul în mână. Poţi să-i dai ţara în mână?” Traian Băsescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu