miercuri, 13 aprilie 2011

Ponta plăteşte selectiv datoriile. Da pentru Năstase, ba pentru Geoană

Micul Titulescu nu îl uită pe cel care l-a adus în politica mare Adrian Năstase, fiind de acord ca partidul să plătească datoriile făcute în timpul mandatului acestuia în fruntea partidului. Sumele vehiculate în urma auditului financiar cerut de preşedintele PSD nu reprezintă doar „greaua” moştenire a lui Mircea Geoană, ci coboară până în 2004, din campania electorală a lui Adrian Năstase. Faptul că din 2004-2010 PSD a fost numai în opoziţie (a fost zece luni la guvernare în 2009), a adâncit datoriile.

Surse din partid spun că după campania lui Năstase din 2004 datoriile ajungeau la 3-4 milioane de Euro. O parte din aceastea au fost achitate, o parte s-au prescris, iar ceea ce a rămas vor fi plătite de partid, Ponta fiind de acord cu acest lucru. Nu acelaşi lucru se poate spune despre datoriile făcute în timpul lui Mircea Geoană. Ponta nici nu vrea să audă că partidul trebuie să plătească aceste datorii.

Prin urmare, cei care au ajutat cu bani PSD-ul în perioada lui Geoană, mai au de aşteptat până se răzgândeşte şeful din Kiseleff sau până se prescriu sumele, singura lor vină fiind că au mizat pe persoana şi partidul greşit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu