miercuri, 6 aprilie 2011

Oprescu versus Vanghelie, chinezi contra americani



De câte ori nu aţi auzit că în Bucureşti se circulă groaznic? Doi din principalii candidaţi la fotoliul de Primar General au început să caute soluţii, pentru ca o eventuală confrruntare să nu îi găsească cu temele nefăcute. Fiecare a privit în zări diferite: unul, Marian Vanghelie a mers până în State să îi aducă pe americani, al doilea Sorin Oprescu mizează pe chinezi să vină cu bani pentru deja celebra sa autostradă suspendată.

La începutul anului, Marian Vanghelie ne anunţa că merge în Statele Unite la o conferinţă a primarilor de acolo. Astăzi edilul sectorului 5 i-a plimbat pe eventualii investitori americani cu elicopterul pentru a avea o perspectivă cât mai clară asupra problemei sale. Prin urmare, primarul care este nu a fost doar la conferinţă, ci s-a dus să îi aducă personal pe americani, sfătuit fiind de noul său consultant de imagine Cozmin Guşă.

Poate că aflase Oprescu ceva despre adevăratele motive ale vizitei lui Vanghelie peste Ocean, de a zburat până în China să-i convingă pe cei de acolo să îi acorde sprijin financiar şi tehnic pentru a-şi vedea visul cu ochii.

Rămâne de văzut care dintre cei doi va fi mai convingător şi dacă va reuşi vreunul să parcurgă lungul drum de la vorbe la fapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu