miercuri, 6 aprilie 2011

Gigi Becali a decis sa se vanda pentru Steaua. Cine il cumpara?

Eşecul lui Mitică cu a lui licitaţie pentru drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1 a trezit în rândul patronilor de cluburi diverse reacţii. Aşa cum ne-a obişnuit, Gigi Becali, patronul clubului Steaua, s-a detaşat fără drept de apel. După ce în ziua licitaţiei a fost foarte vehement şi a ameninţat că atacă în instanţă licitaţia, aflăm astăzi dintr-un pamflet GSP că  a mai cugetat un pic şi s-a hotărât: vinde apariţiile sale tv, la pachet, că tot e la modă.
Are 3 pacheţele de primavara pentru televiziuni şi unul pentru radio.

Primul pachet- duminica după slujbă- conţine interviurile pe care le dă în faţa bisericii, al doilea- de pe maybach în mijlocul problemei-  îl reprezintă intervenţiile sale din/de pe maşină când pleacă de la stadion, după meci, şi al treilea pachet - all night long - este cel ce cuprinde intervenţiile pe care le are în cadrul emisiunilor de sport. Ne asigură că va face show, că va vorbi despre orice doreşte interlocutorul din platou, iar ratingul este garantat!

Ca un bun creştin, care este el s-a gândit să o dăruiască gratis postului Radio România Actualităţi pachetul pentru babe cumsecade, dând astfel posibilitatea  femeilor bătrâne, de la ţară să îl asculte, pentru că “aşa e frumos, creştineşte”
.
Preţul? Unul corect, evident. 100 milioane de euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu