marți, 5 aprilie 2011

Referendum pentru Capitala- Antonescu prefera urzicile, Udrea loboda


Odată cu primele fire de urzică, ieşite timide din iarna cea urâtă, au apărut si primele semne ale luptei primarilor de sector cu iniţiativa Elenei Udrea, de a mări atribuţiile primarului general al capitalei, în urma unui referendum organizat, se pare în luna mai.

Aşa cum urzicile ne ajută să depăşim astenia de primăvară, cu surplusul de vitamine, aşa şi-au propus şi opozanţii propunerii ministrului dezvoltării, să ne pregătească în lupta pentru capitală. Şi-au dat mâna în această iniţiativă primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, şi primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, sub umbrela aducătoare de voturi a lui Crin Antonescu. Proaspeţii însurăţei din interes electoral, s-au pus pe plantat corturi de informare a cetăţenilor şi pe strâns semnături împotriva duşmanului comun..

Pentru ca suntem în secolul 21 şi o conservă de spanac nu face minuni ca în cazul lui Popeye, deşi e primăvară, au apelat la armele corespunzătoare: un site, www.aparabucurestiul.ro, unde poţi semna o adeziune on line,  o pagină de facebook, Referendum pentru Bucureşti, cu vreo 1200 de persoane care apreciază iniţiativa.

Voi ce părere aveţi? Sunteţi de acord cu lărgirea atribuţiilor primarului general si dispariţia primarilor de sector?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu