miercuri, 20 aprilie 2011

Nicolas Sarkozy are Uniunea pentru Mişcarea Populară, Traian Băsescu a înregistrat Mişcarea Populară

Preşedintele nu vrea să scape PDL de sub control şi, de aceea, a transmis în cursul acestui an patru ameninţări clare că, dacă în fruntea partidului nu ajunge cine trebuie, el are un plan de rezervă.

Ameninţările au fost trasmise de:

Sebastian Lăzăroiuconsilier prezidenţial. Acesta a vorbit despre posibilitatea apariţiei unui partid nou, „Albă ca Zăpada”

Elena Băsescumezina preşedintelui. A declarat că Vasile Blaga nu este bun pentru şefia PDL, iar cel care trebuie să câştige este Emil Boc

Traian Băsescupreşedintele. Într-o conferinţă de presă la Covasna a arătat că nici nu vrea să audă că Vasile Blaga va ajunge preşedintele PDL

Ioana Băsescufata cea mare a preşedintelui. A mers la OSIM pentru a înregistra Mişcarea Populară, semn că dacă lucrurile nu ies cum trebuie preşedintele are un plan de rezervă. Pentru că Mişcarea Populară este a lui Traian Băsescu şi nu a Ioanei Băsescu.
 
Şi uite aşa, sunt şanse ca anul viitor PDL să participe la alegeri sub denumirea de Uniunea pentru Mişcarea Populară (UMP) ca o contrapondere la Uniunea Social Liberală (USL).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu