vineri, 29 aprilie 2011

Cristi Geambaşu (GSP) scrie în stil Dodel, dar „loveşte inteligent”

Mă uitam aseară la GSP şi moderatorii lăudau titlul pus de Cristi Geambaşu cronicii meciului Pandurii-Steaua (1-1). Astăzi am deschis articolul.
 
Iată cum descrie unul dintre cei mai buni editorialişti de sport din ţară faza golului înscris de Pandurii. Un jucător Lemnaru (Pandurii) îl depăşeşte pe cel de la Steaua (Geraldo) şi centrează pe jos. Firesc urma să avem un şut. Nici gând. Ascultaţi ce se întâmplă. Un jucător de la Pandurii loveşte inteligent (aţi reţinut – inteligent) mingea cu capul, deşi centrarea ni s-a spus că a venit pe jos. Iar mingea lovită inteligent se duce cuminte în poartă.

Lemnaru îl lasă pe drum pe Geraldo, centrează pe jos, iar Stromajer loveşte inteligent cu capul o minge care se duce cuminte în poarta steliştilor. Este 1-0 pentru Pandurii. Echipa mai bună, mai ofensivă. Mai valoroasă, nu zîmbiţi!


Fără să îşi dea seama că a dat un gol în stil Dodel, Geambaşu încheie paragraful cu următoarele cuvinte „nu zâmbiţi”. L-ai scris din poziţie de off-side Cristi, deci nu se pune!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu